Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Zorg jij ervoor dat productorders op tijd afgehandeld worden? Lever jij graag kwaliteit? Dan ben jij de Operator Verpakkingslijn die wij zoeken!

"> ...

Operator Verpakkingslijn

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Zorg jij ervoor dat productorders op tijd afgehandeld worden? Lever jij graag kwaliteit? Dan ben jij de Operator Verpakkingslijn die wij zoeken!

ABC Logistics is de specialist in de logistiek en verpakking van verse groenten en fruit. Voor onze klanten in het AGF segment verzorgen wij een breed pakket aan diensten. Ons motto? Moving fresh! Van import tot en met het gereed maken voor export. Van rijpen, keuren, sorteren tot en met het verpakken en transporteren, wij regelen het met kennis en kunde. Werken bij ABC Logistics is dynamisch en flexibiliteit is een vereiste, want geen dag is hetzelfde. ABC Logistics bevindt zich in Poeldijk en is onderdeel van Best Fresh, een collectief van specialisten in de Nederlandse AGF Sector. 

Als Operator Verpakkingslijn ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt draaien van twee verpakkingslijnen. Samen met jouw team van ongeveer 12 medewerkers zorg jij voor het gereedmaken van de orders, zodat de kwaliteitseisen behaald worden. Dagelijks stem je de werkverdeling af met de teamleider en zorg je dat de benodigde producten aanwezig zijn. Ook communiceer je met de Supply chain collega’s over de lopende orders.  

Wie ben jij?

Je bent flexibel, stressbestendig, werkt gestructureerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer en hebt ervaring met leidinggeven. Daarnaast vinden we het volgende op jouw CV:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring in de AGF branche is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wil jij graag het vak leren en heb je nog geen ervaring? Dan gaan wij ervoor zorgen dat wij je opleiden tot operator.

Wat kun je van ons verwachten?

ABC Logistics is gespecialiseerd in de distributie van verse groenten en fruit. Van import tot en met het export gereed maken, rijpen en transporteren van onze producten; onze werknemers regelen het met kennis en kunde. 

Als Operator maak je deel uit van het Valpak team, bestaande uit een groep van vaste medewerkers en uitzendkrachten. 

Wij bieden jou:

  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid)
  • Opleidings,- en ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak
  • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf
  • Een (gloednieuwe) bedrijfskantine met verse soepen, heerlijke broodjes, gezonde salades en guilty pleasures
  • Maandelijks een box met verse groenten en fruit

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf en durf jij de verantwoordelijkheid voor het efficiënt draaien van onze verpakkingslijnen op je te nemen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-530648) of bezoek onze website:  www.abclogistics.nl

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.