QA Coördinator

Heb jij een passie voor verse groenten en fruit en heb jij een brede interesse in het domein van quality assurance? Kun jij zelfstandig werken en zorg jij er voordat wij jaarlijks met gemak door alle interne en externe audits komen? Dan ben jij de QA Coördinator die wij bij ABC Logistics zoeken!

ABC Logistics is de specialist in de logistiek en verpakking van verse groenten en fruit. Voor onze klanten in het AGF segment verzorgen wij een breed pakket aan diensten. Ons motto? Moving fresh! Van import tot en met het gereed maken voor export. Van rijpen, keuren, sorteren tot en met het verpakken en transporteren, wij regelen het met kennis en kunde. Werken bij ABC Logistics is dynamisch en flexibiliteit is een vereiste, want geen dag is hetzelfde. ABC Logistics bevindt zich in Poeldijk en is onderdeel van de Best Fresh Group, een collectief van specialisten in de Nederlandse AGF Sector. 

Als QA-Coördinator ben je verantwoordelijk voor het professionaliseren en uitdragen van het kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid die aansluit bij de behoeften en ambities van de organisatie. Jij kent het belang van voedselveiligheid en weet als geen ander dat onze producten soms een lange reis af moeten leggen voor de consument ervan kan genieten. Hier komt heel wat bij kijken! 

Je draagt zorg voor de documentatie en implementatie van procedures en instructies en onderhoudt de kwaliteitssystemen. Daarnaast begeleid je de jaarlijkse audits en zorgt dat we aan de normen en eisen van o.a. SKAL, IFS Food, IFS Logistics en QS voldoen. 

Andere werkzaamheden zijn:

 • Invullen van leveranciersverklaringen en het versturen van certificaten naar klanten
 • Opvragen van leveranciersdocumentatie en ondernemen van actie bij een recall of tracering
 • Actueel houden van het kwaliteitshandboek
 • Uitvoeren en rapporteren van hygiëne inspecties
 • Opzetten en initiëren van verbeterprojecten
 • Uitvoeren van interne audits

Kortom, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt! Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je uiteraard advies vragen en sparren met jouw collega’s van de andere bedrijven binnen de Best Fresh Group!

 

Wie ben je? 

Je kunt zelfstandig werken, bent initiatiefrijk en komt proactief met ideeën  of voorstellen om QA naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kun je goed schakelen met diverse afdelingen. Én, natuurlijk ben je een echte liefhebber van groenten en fruit!

Verder vinden wij het volgende op jouw CV:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van kwaliteitssystemen, zoals IFS, SKAL, QS en Global Gap Chain en Custody;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

ABC Logistics biedt een totaal pakket aan logistieke dienstverlening aan, het werk is daardoor erg veelzijdig.  Je krijgt als persoon de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een open sfeer, de medewerkers zijn zeer betrokken bij hun relaties en hebben passie voor hun werk. De interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van verse groenten en fruit. Geen dag is hier hetzelfde!

Verder bieden wij:

 • Een fijne werkplek
 • De mogelijkheid om parttime te werken (werkweek van 24-40 uur in overleg)
 • Iedere maand een groentebox
 • Een hecht team die jou graag mee laten kijken met de processen
 • Een leerzame omgeving waar jij jezelf (verder) kunt ontwikkelen

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of een kijkje nemen op onze website www.abclogistics.nl of www.bestfreshgroup.com 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.