Customer Service Medewerker

Voel jij je thuis in de snel bewegende wereld van de logistiek? Hou jij van een afwisselende functie waar je dagelijks contact hebt met diverse partijen en heb je affiniteit, wellicht zelfs ervaring, met import en export? Dan hopen wij dat jij als Customer Service Medewerker ons team komt versterken!

Marketing & Sales Medewerker

Ben jij bedreven in het opzetten van (online) marketing projecten voor interne en externe doelgroepen? Heb jij tevens commerciële ervaring en zie jij het als uitdaging om onze logistieke diensten te verkopen aan klanten? Dan ben jij de Marketing & Sales Medewerker die wij bij ABC Logistics zoeken.

Packaging Manager

Vind jij onderhandelen een sport en beschik jij over de communicatieve vaardigheden om bruggen te slaan? Ben je daarnaast een echte teamspeler en heb je affiniteit met de dynamiek van de AGF sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoofd Keurmeester

Heb jij een passie voor groente en fruit? Ben jij kwaliteitsgericht en heb je ervaring met het aansturen van een team? Sta jij daarnaast stevig in je schoenen en deins je er niet voor terug om de verantwoordelijkheid te pakken wanneer dat nodig is? Dan ben jij de hoofd keurmeester waar wij bij ABC Logistics naar op zoek zijn!

Coördinator Transport

Ben jij een echte regelaar en weet jij met jouw creativiteit en flexibiliteit alle klantwensen binnen het juiste tijdsbestek in te vullen? Heb jij affiniteit met de logistiek en lijkt het je leuk te werken in de dynamische wereld van groenten en fruit? Dan is de functie van Coördinator Transport bij ABC Logistics echt iets voor jou!

Looking for a part time job?

Are you available at least 2 days a week? Our packaging department is offering work on a temporary basis on Monday, Wednesday, Friday and/or Saturday morning. Let us know what suits you best and together we will determine your work scedule. Your parttime job @ ABC Logistics is a flexible job!

Flexibel werken? Wij zoeken parttimers!

Wil jij flexibel werken en ben jij minimaal twee dagen per week beschikbaar? Onze verpakkingsafdeling zoekt collega’s die op uitzendbasis op maandag, woensdag, vrijdag en/of zaterdag ochtend aan de slag gaan. We stemmen samen jouw werkdagen en tijden af. Parttime werken bij ABC is dus flexibel werken.

Open sollicitatie

ABC Logistics is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Op dit moment is er geen vacature, maar denk je dat je toch een toevoeging kunt zijn voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie.