...

Financial Controller

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Ben jij iemand aan wie wij onze financiële administratie kunnen toevertrouwen? Dan ben jij de Financial Controller die wij bij ABC Logistics zoeken!

ABC Logistics is binnen Best Fresh de logistieke dienstverlener. Van import tot en met het export gereed maken, rijpen en transporteren van onze producten; onze werknemers regelen het met kennis en kunde.

Als Financial Controller rapporteer je aan de Financieel Manager. Je houdt toezicht op de rekeningen en draagt zorg voor de financiële rapportages en algemene financiële resultaten van de organisatie. Je stelt maand- en kwartaalrapportages op, helpt bij het opstellen en bewaken van budgetten en onderhoudt contacten met budgethouders. Verder bied je ondersteuning bij de jaarlijkse resultaat- en balanscontroles en draag je zorg voor de Btw-aangiften en statistische opgaven. Daarnaast voer je interne controles uit en ben je de vraagbaak voor de financieel medewerkers.

Wie ben jij?

Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en stelt kritische vragen bij het signaleren van afwijkingen in de administratie. Daarnaast ben je proactief, flexibel en toe aan een tweede/ derde stap in jouw carrière. Verder vinden we het volgende op jouw CV:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in een relevante, economische richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie;
 • Ervaring met MS Office (uitstekend in Excel);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met de AGF en logistiek is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

ABC Logistics biedt een totaal pakket aan logistieke dienstverlening aan, het werk is daardoor erg veelzijdig. Je krijgt als persoon de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een open sfeer, de medewerkers zijn zeer betrokken bij hun relaties en hebben passie voor hun werk. De interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van verse groenten en fruit. Geen dag is hier hetzelfde!

Wij bieden jou:

 • Een jaarcontract (40 uur per week)
 • Een marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd en ervaring)
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een bedrijfsrestaurant met verse soepen, broodjes en gezonde salades
 • Elke maand een box met onze eigen, verse groenten en fruit

Enthousiast geworden?

Ben jij ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-530648).

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.