Nieuws

Stagiaire Zinzi: ‘Veel verantwoordelijkheid, maar ook goede begeleiding’

12-02-2020

Zinzi Slort heeft tijdens haar stage bij ABC Logistics aan een belangrijk onderwerp gewerkt. Namelijk ‘het verbeteren van de luchtkwaliteit in het warehouse om zo de productkwaliteit te verbeteren’. Zinzi studeert HBO Food Commerce en Technology, waarbij ze zich op de technologische kant richt.

‘Mijn tijd bij ABC Logistics bestond voornamelijk uit het verrichten van mijn onderzoek. Daarnaast werkte ik twee ochtenden in de week mee bij de QESH-afdeling. Hierdoor heb ik veel praktijkervaring opgedaan en heb ik geleerd hoe het bedrijfsleven eraan toe gaat.’ Zinzi’s onderzoek heeft ertoe geleid dat er nog tijdens haar stage een nieuw luchtfilter in een van onze hallen is geïnstalleerd.

‘De transparantie en betrokkenheid bij ABC Logistics is groot. Zo mocht ik aanwezig zijn bij gesprekken die betrekking hadden op mijn onderzoek en zag ik mijn opdracht al snel in de praktijk terug. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar ook goede begeleiding’

Ze heeft wat moeten wennen aan een 40-urige werkweek en aan het plannen van haar taken, maar hier hebben wij niets van gemerkt. Zinzi’s stage is inmiddels succesvol afgerond en het stokje is overgedragen aan een van haar medestudenten. Zo blijft lucht,- en productkwaliteit hoog op de agenda van ABC Logistics.

Nog een laatste tip van Zinzi: ‘Wanneer je bij ABC Logistics stage loopt, heb je voldoende tijd om aan je eigen onderzoek te werken. Je zult op allerlei vlakken inzichten krijgen in het bedrijf en leert het bedrijfsleven echt kennen!’