Voorraadbeheerder

Als voorraadbeheerder word je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheren en controleren van de voorraad. Hiervoor draag jij de verantwoording voor een specifieke productgroep. Jij zorgt ervoor dat de voorraad volledig en juist is en dat die tijdig wordt aangevuld. Een hele belangrijke taak!

Orderpicker

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat klantorders op tijd afgehandeld worden? Dan ben jij de Orderpicker die wij ter uitbreiding van ons team zoeken! 

Declarant

Voel jij je thuis in de snel bewegende wereld van de logistiek? Hou jij van een afwisselende functie waar je dagelijks contact hebt met diverse partijen en heb je affiniteit en ervaring (of ambitie om het te leren) met het in- en uitklaren van diverse soorten groenten en fruit? Dan hopen wij dat jij als Declarant ons team komt versterken! 

Chauffeur nationaal en/ of internationaal

Houd jij van onderweg zijn en veel kilometers maken? Zorg jij ervoor dat de producten tijdig op de diverse locaties in binnen- en buitenland zijn? Dan hopen wij dat jij als Chauffeur nationaal en/of internationaal ons team komt versterken! 

Looking for a part time job?

Are you available at least 2 days a week? Our packaging department is offering work on a temporary basis on Monday, Wednesday, Friday and/or Saturday morning. Let us know what suits you best and together we will determine your work scedule. Your parttime job @ ABC Logistics is a flexible job!

Flexibel werken? Wij zoeken parttimers!

Wil jij flexibel werken en ben jij minimaal twee dagen per week beschikbaar? Onze verpakkingsafdeling zoekt collega’s die op uitzendbasis op maandag, woensdag, vrijdag en/of zaterdag ochtend aan de slag gaan. We stemmen samen jouw werkdagen en tijden af. Parttime werken bij ABC is dus flexibel werken.

Open sollicitatie

ABC Logistics is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Denk je dat je een toevoeging bent voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie.