Operator Verpakkingslijn

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Zorg jij ervoor dat productorders op tijd afgehandeld worden? Lever jij graag kwaliteit? Dan ben jij de Operator Verpakkingslijn die wij zoeken!

QA Stagiair (HBO)

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in de dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Lijkt het jou interessant onderzoek te doen naar de verbetering tussen de werkzaamheden in het warehouse en het kwaliteitshandboek. Dan ben jij de stagiair die wij bij ABC Logistics zoeken!

ABC Logistics is binnen Best Fresh de logistieke dienstverlener. Van import tot en met het export gereed maken, rijpen en transporteren van onze producten; onze werknemers regelen het met kennis en kunde.

Looking for a part time job?

Are you available at least 2 days a week? Our packaging department is offering work on a temporary basis on Monday, Wednesday, Friday and/or Saturday morning. Let us know what suits you best and together we will determine your work scedule. Your parttime job @ ABC Logistics is a flexible job!

Flexibel werken? Wij zoeken parttimers!

Wil jij flexibel werken en ben jij minimaal twee dagen per week beschikbaar? Onze verpakkingsafdeling zoekt collega’s die op uitzendbasis op maandag, woensdag, vrijdag en/of zaterdag ochtend aan de slag gaan. We stemmen samen jouw werkdagen en tijden af. Parttime werken bij ABC is dus flexibel werken.

Vacature Orderpicker

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat klantorders op tijd afgehandeld worden? Dan ben jij de Orderpicker die wij ter uitbreiding van ons team zoeken!

Open sollicitatie

ABC Logistics is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Denk je dat je een toevoeging bent voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie.