Vacature Orderpicker

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat klantorders op tijd afgehandeld worden? Dan ben jij de Orderpicker die wij ter uitbreiding van ons team zoeken!

Vacature Transportplanner

Houd jij makkelijk jouw hoofd koel en weet jij met jouw creativiteit en met wat gepuzzel binnen het juiste tijdsbestek alle wensen ingevuld te krijgen? Heb jij affiniteit met de logistiek of lijkt het je leuk te werken in de dynamische wereld van groenten en fruit? Dan is de functie van Transportplanner bij ABC Logistics echt iets voor jou!

Keurmeester Exoten

Ben jij een liefhebber van bijzondere, exotische groenten en fruit? Is het jouw passie om op basis van observaties en keurrapporten jouw collega’s te informeren en adviseren over de kwaliteit van onze producten? Dan ben jij de Keurmeester waar wij bij ABC Logistics (Poeldijk) naar op zoek zijn!

Wij zoeken enthousiaste scholieren/studenten!

ABC logistics is gespecialiseerd in de logistieke distributie van verse groenten en fruit. Jaarlijks gaat er zo’n 150 miljoen kilo groenten en fruit door ons magazijn. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken!

Open sollicitatie

ABC Logistics is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Op dit moment is er geen vacature, maar denk je dat je toch een toevoeging kunt zijn voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie.