Financial Controller

Ben jij een expert op het gebied van het opstellen van rapportages en het analyseren van financiële cijfers? Weet jij deze cijfers te vertalen naar belangrijke managementinformatie zodat de organisatie verder kan groeien?  Dan ben jij de Financial Controller die wij bij ABC Logistics zoeken!

Financieel Medewerker

Ben jij helemaal thuis in de cijfers en op zoek naar een divers pakket van financieel administratieve werkzaamheden? Weet jij goed overzicht te houden en voel jij je thuis in een dynamische en logistieke omgeving? Dan ben jij de Financieel Medewerker die wij bij ABC Logistics zoeken!

Medewerker Ontvangst

Steek jij graag de handen uit de mouwen en streef je er samen met ons naar om kwalitatief goede producten te leveren en te zorgen voor tevredenheid bij onze klanten? Kun jij nauwkeurig werken en voel jij thuis in een logistieke omgeving? Dan ben jij de Medewerker Ontvangst waar wij bij ABC Logistics naar op zoek zijn! 

Orderpicker

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat klantorders op tijd afgehandeld worden? Dan ben jij de Orderpicker die wij ter uitbreiding van ons team zoeken! 

Looking for a part time job?

Are you available at least 2 days a week? Our packaging department is offering work on a temporary basis on Monday, Wednesday, Friday and/or Saturday morning. Let us know what suits you best and together we will determine your work scedule. Your parttime job @ ABC Logistics is a flexible job!

Flexibel werken? Wij zoeken parttimers!

Wil jij flexibel werken en ben jij minimaal twee dagen per week beschikbaar? Onze verpakkingsafdeling zoekt collega’s die op uitzendbasis op maandag, woensdag, vrijdag en/of zaterdag ochtend aan de slag gaan. We stemmen samen jouw werkdagen en tijden af. Parttime werken bij ABC is dus flexibel werken.

Open sollicitatie

ABC Logistics is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Denk je dat je een toevoeging bent voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie.