Financieel Medewerker

Ben jij helemaal thuis in de cijfers en op zoek naar een divers pakket van financieel administratieve werkzaamheden? Weet jij goed overzicht te houden en voel jij je thuis in een dynamische en logistieke omgeving? Dan ben jij de Financieel Medewerker die wij bij ABC Logistics zoeken!

ABC Logistics is gespecialiseerd in de logistiek en verpakking van verse groenten en fruit. Voor onze klanten in het AGF segment verzorgen wij een breed pakket aan diensten. Ons motto? Moving fresh! Van import tot en met het gereed maken voor export. Van rijpen, keuren, sorteren tot en met het verpakken en transporteren, wij regelen het met kennis en kunde. Werken bij ABC Logistics is dynamisch en flexibiliteit is een vereiste, want geen dag is hetzelfde. ABC Logistics bevindt zich in Poeldijk en is onderdeel van de Best Fresh Group, een collectief van specialisten in de Nederlandse AGF Sector. 

Binnen ons team speel jij een belangrijke rol! Je bent namelijk verantwoordelijk voor verschillende financiële werkzaamheden, denk hierbij aan het controleren en verwerken van mutaties op grootboekrekeningen en het verwerken van banken. Je zorgt voor een duidelijke registratie van financiële gegevens en biedt administratieve ondersteuning waar nodig. Verder:

 • ben je verantwoordelijk voor het boeken van inkoopfacturen
 • verzorg je de verkoopfacturatie
 • bereid je uitgaande betalingen voor
 • denk je proactief mee over mogelijke verbeteringen in onze financiële processen

 

Wie ben jij?

Je komt in een dynamische omgeving te werken, waarbij je voortdurend moet schakelen tussen verschillende taken zonder de controle te verliezen. Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn hierbij essentieel. Daarnaast beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je een proactieve instelling. Verder beschik je over: 

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in financiële of administratieve richting
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat kun je van ons verwachten?

ABC Logistics biedt een totaal pakket aan logistieke dienstverlening aan, waardoor het werk erg veelzijdig is.  Je krijgt als persoon de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een open sfeer, de medewerkers zijn zeer betrokken en hebben passie voor hun werk. De interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van verse groenten en fruit. 

Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract voor 30-40 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een fijne werkplek met nieuwe faciliteiten (o.a. parkeerdek, darts, tafeltennis en…. leuke collega’s)!
 • Iedere maand een groentebox en elke dag een stuk fruit
 • Een hecht team die jou graag mee laten kijken met de processen
 • Een leerzame omgeving waar jij jezelf (verder) kunt ontwikkelen door onder andere het volgen van opleidingen

 

Ben je de finance topper die wij zoeken?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of een kijkje nemen op onze website www.abclogistics.nl of www.bestfreshgroup.com 

Wij voeren de werving voor deze vacature uit. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.