Orderpicker

Werk jij graag in de leerzame, dynamische en internationale wereld van groenten en fruit? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat klantorders op tijd afgehandeld worden? Dan ben jij de Orderpicker die wij ter uitbreiding van ons team zoeken! 

Als Orderpicker verzamel je orders met behulp van een elektrische pompwagen en zorg je ervoor dat deze op juiste wijze gestapeld worden op pallets. Je weet middels sjouwen en tillen een stevige pallet te bouwen en controleert of de juiste soorten en aantallen verzameld zijn, zodat de orders foutloos verstuurd worden. Daarnaast houd jij je bezig met alles wat hierbij komt kijken: het scannen, laden, lossen en verplaatsen van goederen. 

 

Wie ben jij?

Jij weet van aanpakken, weet precies hoe je stevige pallets kunt opbouwen, bent stressbestendig en flexibel. Daarnaast ben je fysiek fit en ben je bereid 1 keer in de 3 weken op zaterdag te werken. Ook op drukkere dagen vind jij het geen probleem om over te werken indien nodig. Verder:

  • beheers je de Nederlandse taal goed;
  • heb je een streepje voor als je werkzaam bent in de AGF of ervaring hebt als orderpicker, loodsmedewerker, logistiek medewerker e.d.;
  • is het fijn als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat;

 

Wat kun je van ons verwachten?

ABC Logistics is gespecialiseerd in de distributie van verse groenten en fruit. Van import tot en met het export gereed maken, rijpen en transporteren van onze producten; onze werknemers regelen het met kennis en kunde. 

Wij bieden jou:

  • Een jaarcontract (38 uur per week), bij goed functioneren daarna kans op een vast contract
  • Werktijden op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Maandelijks een box met verse groenten en fruit

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en korte motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of neem een kijkje op onze website: www.abclogistics.nl

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.