moving fresh

Onze oorsprong

ABC Logistics is sinds 2010 de zelfstandige logistieke dienstverlener van Best Fresh. Onze kennis en ervaring strekt zich echter terug tot 1928. Inmiddels is ABC Logistics uitgegroeid tot een gevestigde naam in de AGF-Branche, met de bouw van een geheel nieuwe loods in 2020 als meest recente hoogtepunt.

Onze overtuiging

Wij zijn ons ervan bewust dat de markt waar wij ons in bevinden zeer dynamisch is. Veranderingen volgen elkaar snel op en kwaliteit wordt continue gevraagd. Alleen een betrouwbare, flexibele en klantgerichte aanpak kan in een dergelijke markt overleven. ABC Logistics neemt hierbij een verbindende positie in tussen teler en retailer, waarin wij respect tonen voor mens, milieu en maatschappij.

De kracht van ABC Logistics

Gelegen in het hart van de sector, Poeldijk, is het onze dagelijkse missie een totaalpakket aan diensten aan te bieden aangepast op uw wensen. Jarenlange ervaring in combinatie met een efficiƫnte organisatie en een kritische kijk op eigen handelen zijn waarden waar wij als ABC Logistics voor staan.

Duurzaamheid

Oog voor mens en milieu is een van de speerpunten binnen ABC Logistics. Duurzame werkwijzen en investeringen spelen hierbij een grote rol. Enkele voorbeelden waar wij de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest: zonnepanelen op het dak, energiezuinige koeltechnieken, restwarmte van koelinstallaties verwarmen kantoor en loods en MVO Westland samenwerkingsverband. Met elkaar proberen wij onze impact minimaal te houden.