moving how?

Veelzijdig en klantgericht

De wereld van groenten en fruit betreft een zeer dynamische markt. Wij zijn ons bewust van de sleutelrol die de logistiek vervult. Sinds 2010 onderscheidt ABC Logistics zichzelf in de AGF-branche door flexibiliteit, betrouwbaarheid en specialisatie. Wij gaan klantgericht te werk en leveren de waardevergrotende kwaliteit die u verwacht. Met ons ervaren en deskundige team werken wij hard om een totaalpakket aan logistieke diensten aan te bieden

Douanefaciliteiten

Transport

Warehousing

Handling

Re-pack

Quality Control

Douanefaciliteiten

Laat de douane aan ABC Logistics over

ABC Logistics is de betrouwbare specialist in het verzorgen van uw douanezaken. Ons team van experts beschikt over jarenlange ervaring met betrekking tot import, export, directe en fiscale vertegenwoordiging. Onze expertise vindt zijn oorsprong in de AGF-sector, maar wij zijn niet beperkt tot deze branche. Denk hierbij aan het aanvragen van KCB-keuringen, het inklaren van partijen, het opmaken van transit documenten en optreden als uw vertegenwoordiger van douanegerelateerde zaken.

Transport

Ook transport via ABC Logistics

Onze ervaren transportafdeling streeft ernaar om iedere transportopdracht, hoe complex ook, tot een goed resultaat te volbrengen. Met een compleet en zorgvuldig opgebouwd distributienetwerk kan ABC Logistics de gehele Europese afzetmarkt bedienen.

Warehousing

Een compleet pakket in warehousing

ABC Logistics beschikt over een totale opslagcapaciteit van 15.000m2. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot op- en overslag, crossdocking, orderpick en voorraadbeheer. Ons pand is voorzien van verscheidene koelcellen waardoor allerlei productgroepen op de juiste temperatuur kunnen worden opgeslagen. Begin 2021 openen wij onze nieuwe loods, waardoor wij nog eens 8000m2 extra werkruimte en opslag hebben. Zo kunnen wij in blijven spelen op uw wensen.

Handling

Slimmere handling, betere kwaliteit

Handling is onlosmakelijk verbonden aan de handel in groenten en fruit. Zowel de kwaliteitscontrole als packing werkzaamheden zijn bij ABC Logistics in betrouwbare handen. Als specialist weten we als geen ander dat juist handling een aspect is dat bijdraagt aan optimale kwaliteit.

Re-pack

​Re-pack like the best

Handling is van onschatbare waarde binnen de groenten- en fruithandel. ABC Logistics weet dat handling een aspect is dat bijdraagt aan optimale kwaliteit en op maat gemaakte dienstverlening. Hoe wenst u uw product te ontvangen? Onze productieafdeling beschikt over de meest recente innovaties op het gebied van sorteren, ompakken en stickeren. Wij zijn kostenefficiënt in staat om aan uw eisen te voldoen, zodat de prijs/kwaliteitverhouding voor u aantrekkelijk is.

Quality Control

​In quality we control

De kwaliteit van uw product mag niet ter discussie staan. De aandacht die ABC Logistics aan haar eigen kwaliteit besteedt kunt u daarom terug verwachten. Met de kennis en kunde van de keurmeesters beoordelen zij de kwaliteit van elk product. Dit gebeurt zowel bij binnenkomst, als bij de frequente voorraad, tot het moment dat het product de loods verlaat. Kwaliteitsmanagement staat hoog in het vaandel, vers moet ook écht vers zijn!

Brexit expertise en services

Het belang van logistiek in de versketen is groot. Consumenten willen groenten en fruit vers op tafel. Retailers eisen maximale garanties voor leverbetrouwbaarheid en voedselveiligheid.

De certificeringen van ABC Logistics

Van materialen, producten en processen moet u als opdrachtgever op aan kunnen. Niet alleen omdat wij u dat garanderen. Ook doordat externe instanties onze dienstverlening periodiek toetsen. ABC Logistics voldoet daarmee aan alle certificeringen die gangbaar zijn in de handel van groenten en fruit.

Om kwaliteit en voedselveiligheid te borgen werken de bedrijven binnen de Best Fresh samen met leveranciers die in het bezit zijn van een GFSI certificering (IFS, BRC, FSSC22000, GlobalG.A.P.).