who’s moving?

Plezier en succes

Met een glimlach naar je werk. Dit is wat wij bij ABC Logistics nastreven. Iedere dag weer. Het plezier en de persoonlijke groei van onze mensen is essentieel, het vormgeven van een prettige en veilige werkomgeving is ons doel. Bij ABC Logistics maak je deel uit van een hecht team dat taken en verantwoordelijkheden met elkaar draagt. Eigen initiatief wordt gestimuleerd en talenten worden verder ontwikkeld.

Vertrouwen in ons personeel loont elke dag! Iedere medewerker levert een unieke bijdrage. Bij ABC Logistics heerst een mentaliteit gekenmerkt door proactief aanpakken en meedenken. Samen werken we op een efficiënte manier aan de beste logistieke totaaloplossing voor onze klanten.

Wil jij ook met een glimlach naar je werk? Wil je onderdeel uitmaken van een veelzijdig en hardwerkend team? Wij zijn altijd op zoek naar talenten. Hieronder vind je een overzicht van openstaande vacatures. Mocht hier niets voor je tussen staan maar weet jij zeker bij ABC Logistics te passen? Aarzel niet en stuur ons jouw motivatie! Hopelijk wordt jij onze nieuwe collega!

Neem ook eens een kijkje in ons nieuwsoverzicht waar wij regelmatig onze medewerkers in het zonnetje zetten.

Stageplaatsen

Een stage plek bij ABC Logistics betekent veel verantwoordelijkheid, ruimte voor jouw ideeën en onderdeel uitmaken van een hecht en veelzijdig team. Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires met een logistieke achtergrond, maar het aanbod bestaat uit meer dan alleen logistieke functies!

ABC Logistics biedt jaarlijks diverse stages aan. Wij zijn ‘Erkend leerbedrijf’, met ruimte voor oa. BBL-studenten in Logistiek en Transport. Ook voor 3e jaar HBO en afstudeerders bieden we stages op gebied van Facilitaire zaken, Kwaliteit, Quality Assurance en Finance. Neem ook eens een kijkje in ons nieuwsoverzicht waar wij regelmatig onze stagiaires aan het woord laten.

Ik wil ook
werken bij
ABC Logistics