Handling

Slimmere handling, betere kwaliteit

Handling is onlosmakelijk verbonden aan de handel in groenten en fruit. Zowel de kwaliteitscontrole als packing werkzaamheden zijn bij ABC Logistics in betrouwbare handen. Als specialist weten we als geen ander dat juist handling een aspect is dat bijdraagt aan optimale kwaliteit.

Eigen kwaliteitscontrole

Terecht stelt u als retailer hoge eisen aan verse producten. Dat doen de keurmeesters van ABC Logistics ook. In drie stadia volgen ze met een getraind oog de kwaliteit van elk product. Een eerste grondige check bij binnenkomst van groenten en fruit in de loods, een tweede tijdens één van de frequente rondes door de voorraad en een derde op het moment dat producten verpakt en wel de loods verlaten. Kwaliteitsmanagement staat bij ABC Logistics op een zeer hoog peil. Daardoor heeft u de zekerheid dat vers ook écht vers is. En voedselveilig ook écht voedselveilig.

Handling product

Hoe had u uw producten gehad willen hebben? Gesorteerd, omgepakt of omgestapeld, voorzien van een nieuwe omdoos of een sticker? Op maat verpakken is een van de specialiteiten van ABC Logistics. In onze vestiging zijn we in staat om vergaand aan uw eisen te voldoen. Niet alleen klantgericht, maar ook efficiënt. Ver doorgevoerde automatisering draagt bij aan een scherpe kostprijs.