Nieuws

Stagiair Daan : ‘Mijn input in de praktijk toegepast!’

20-05-2020

Graag willen wij Daan Jonker in het zonnetje zetten! Daan volgt de HBO-opleiding Tuinbouw en Agribusiness en heeft in de periode van september 2019 tot en met maart 2020 bij ABC Logistics zijn afstudeerstage gelopen.

‘Ik hield me bij ABC Logistics bezig met het aanbevelen en implementeren van een arbeidsregistratiesysteem om zo de kosten voor arbeid te beperken. Dit systeem leidt tot een efficiëntieslag en een grotere mate van uniformiteit binnen het bedrijf.’ Met zijn stageopdracht is Daan direct betrokken geweest bij een aantal belangrijke speerpunten binnen ABC Logistics. Namelijk het vergroten van efficiëntie en het werkplezier.

‘Wat ik vooral erg prettig vond, is dat ik de ruimte kreeg om mijn eigen aanvulling te geven aan de opdracht en dat ik het ook direct in de praktijk toegepast zag. Het is geen onderzoek dat op de grote stapel belandt.’ Tip van Daan: ‘Maak contact met andere mensen en laat ze weten waar je mee bezig bent. De bereidheid om hulp te bieden is groot bij ABC Logistics en als stagiair krijg je zo echt het idee dat je erbij betrokken wordt. Dat is erg fijn.’

Wij vonden het ook fijn Daan! Daarbij draait het nieuwe arbeidsregistratiesysteem inmiddels op volle toeren. Wij kunnen daarom ook niet anders dan Daan onwijs bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid. Bedankt, en succes met toekomstige uitdagingen!