Houd jij van onderweg zijn en veel kilometers maken? Zorg jij ervoor dat de producten tijdig op de diverse locaties in binnen- en buitenland zijn? Dan hopen wij dat jij als Chauffeur nationaal en/of internationaal ons team komt versterken! 

"> ...

Chauffeur nationaal en/ of internationaal

Houd jij van onderweg zijn en veel kilometers maken? Zorg jij ervoor dat de producten tijdig op de diverse locaties in binnen- en buitenland zijn? Dan hopen wij dat jij als Chauffeur nationaal en/of internationaal ons team komt versterken! 

ABC Logistics is de specialist in de logistiek en verpakking van verse groenten en fruit. Voor onze klanten in het AGF segment verzorgen wij een breed pakket aan diensten. Ons motto? Moving fresh! Van import tot en met het gereed maken voor export. Van rijpen, keuren, sorteren tot en met het verpakken en transporteren, wij regelen het met kennis en kunde. Werken bij ABC Logistics is dynamisch en flexibiliteit is een vereiste, want geen dag is hetzelfde. ABC Logistics bevindt zich in Poeldijk en is onderdeel van Best Fresh, een collectief van specialisten in de Nederlandse AGF Sector. 

In deze functie draag jij zorg voor het vervoeren van verse groenten en fruit van en naar diverse locaties in binnen- en buitenland. Het vervoeren doe je niet alleen voor bedrijven van Best Fresh, maar ook voor externe klanten. 

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een chauffeursbaan waarbij er mogelijkheden zijn om zowel fulltime als parttime te werken. Daarnaast zijn er opties om nationaal of internationaal te rijden. 

Verder: 

  • Ben jij flexibel, communicatief vaardig en kun je nauwkeurig werken (ook in hectische omstandigheden)
  • Ben je in het bezit van een CE rijbewijs en een geldige code 95

Wat kun je van ons verwachten?

Een veelzijdige baan in een dynamisch en ambitieus bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om jouw ideeën en initiatieven te ontplooien. Er heerst een open sfeer en de collega’s zijn betrokken bij hun team en hun werk. De interne communicatie is informeel met korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen in de altijd dynamische wereld. 

Wij bieden jou:

  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid)
  • Voorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer
  • De mogelijkheid om parttime te werken
  • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf
  • Maandelijks een box met verse groenten en fruit

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of bezoek onze website: www.abclogistics.nl of www.bestfreshgroup.com

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.