Medewerker Ontvangst

Steek jij graag de handen uit de mouwen en streef je er samen met ons naar om kwalitatief goede producten te leveren en te zorgen voor tevredenheid bij onze klanten? Kun jij nauwkeurig werken en voel jij thuis in een logistieke omgeving? Dan ben jij de Medewerker Ontvangst waar wij bij ABC Logistics naar op zoek zijn! 

Als Medewerker ontvangst ben je verantwoordelijk voor het correct aanmelden van alle binnengekomen en uitgaande goederen. Bij de binnenkomst van producten controleer jij de aantallen en specificaties en zorg jij ervoor dat de goederen nauwkeurig in het ERP-systeem binnen gemeld worden. Indien er afwijkingen zijn, bespreek je dit met de betrokken afdelingen. 

 

Wie ben jij?

Jij weet van aanpakken, kunt nauwkeurig werken en bent flexibel. Daarnaast vind je het fijn met een team samen te werken om gezamenlijk het systeem op orde te houden. Verder:

  • beheers je de Nederlandse taal goed
  • heb je een streepje voor als je werkzaam bent in de AGF of ervaring hebt als orderpicker, loodsmedewerker, logistiek medewerker e.d.
  • ben je flexibel ten aanzien van werktijden

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een veelzijdige baan in een dynamisch en ambitieus bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om jouw ideeën en initiatieven te ontplooien. Er heerst een open sfeer en de collega’s zijn betrokken bij hun team en hun werk. De interne communicatie is informeel met korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen in de altijd dynamische wereld van de douane in combinatie met verse groenten en fruit. Geen dag is hetzelfde bij ABC Logistics! 

 

Wij bieden jou:

  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid)
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak
  • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf
  • Maandelijks een box met verse groenten en fruit

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of bezoek onze website: www.abclogistics.nl of www.bestfreshgroup.com

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.