Warehousemanager

Voel jij je thuis in de snel bewegende wereld van de logistiek? Hou jij van een afwisselende, leidinggevende functie waar je dagelijks contact hebt met diverse afdelingen en de operationele werkzaamheden in de loods in goede banen leidt? Dan hopen wij dat jij als Warehousemanager ons team komt versterken! 

ABC Logistics is de specialist in de logistiek en verpakking van verse groenten en fruit. Voor onze klanten in het AGF segment verzorgen wij een breed pakket aan diensten. Ons motto? Moving fresh! Van import tot en met het gereed maken voor export. Van rijpen, keuren, sorteren tot en met het verpakken en transporteren, wij regelen het met kennis en kunde. Werken bij ABC Logistics is dynamisch en flexibiliteit is een vereiste, want geen dag is hetzelfde. ABC Logistics bevindt zich in Poeldijk en is onderdeel van Best Fresh, een collectief van specialisten in de Nederlandse AGF Sector. 

Als Warehousemanager van ABC Logistics houd je toezicht op alle activiteiten die in de loods plaatsvinden. Zo ben je verantwoordelijk van de verschillende goederenstromen en zorg jij er samen met de teamleiders voor dat de personeelsplanning op orde. Daarnaast zorg je voor afstemming met onze handelsbedrijven om een goede planning te kunnen realiseren, voor zowel de korte als lange termijn. 

Momenteel is de implementatie van ons nieuwe SAP-systeem afgerond. Dit ERP-systeem is het nieuwe fundament voor alle processen en aangesloten systemen binnen onze organisatie. Jij bent altijd op zoek naar verbeteringen m.b.t. ontvangst, voorraadbeheer en orderpick en plant het werk zo efficiënt mogelijk in. Waar mogelijk scherp je de bestaande bedrijfsprocessen aan, alles met als doel om de bestaande logistieke dienstverlening van ABC Logistics naar een hoger niveau te tillen!

 

Wat ga je verder doen?

 • Opstellen en bewaken van het productie en loods resultaat
 • Aansturen van de teamleiders (+/-5) en loodsmedewerkers (+/- 60 vaste werknemers en daarnaast uitzendkrachten)
 • Toezien op naleving van de HACCP, IFS en ARBO-voorschriften
 • Lid van het management team

 

Wie ben jij?

Binnen deze functie ben jij de schakel tussen de loods en handelsbedrijven. Hiervoor is het van belang dat jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beslissingen neemt die consistent zijn met de doelen van de organisatie. Jij weet overzicht te houden in de verschillende stromen die door het warehouse heenlopen en bent dan ook regelmatig op de vloer te vinden. Tot slot weet jij jouw team te motiveren en hun talenten zo goed mogelijk te benutten. Dit alles om van iedere dag weer een succes te maken!  

Verder zien wij op jouw CV terug:

 • HBO werk- en denkniveau met een logistieke opleiding als achtergrond
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie (logistieke ervaring is een pré)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een veelzijdige baan in een dynamisch en ambitieus bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om jouw ideeën en initiatieven te ontplooien. Er heerst een open sfeer en de collega’s zijn betrokken bij hun team en hun werk. De interne communicatie is informeel met korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen in de altijd dynamische wereld van de douane in combinatie met verse groenten en fruit. Geen dag is hetzelfde bij ABC Logistics! 

 

Wij bieden jou:

 • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid)
 • Leaseauto
 • Mobiele telefoon en laptop
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak

 

Enthousiast geworden?

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waar je de mogelijkheid krijgt jouw kennis verder uit te breiden? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927) of bezoek onze website: www.abclogistics.nl of www.bestfreshgroup.com

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.